Lymföppnande yoga 7 veckor

Du har tillgång till filmerna under 4 månader

Känner du dig svullen ibland, tyngd i kroppen, trött och orkeslös?

Att gå en kurs i lymfyoga online kan vara en utmärkt investering i din hälsa och ditt välbefinnande. Genom att lära sig specifika tekniker och övningar som stimulerar lymfsystemet kan man dra nytta av alla de positiva effekterna som lymfyogan har att erbjuda. Dessutom kan en kurs i lymfyoga ge en möjlighet att lära sig hur man använder dessa tekniker på ett säkert och effektivt sätt, vilket kan vara till stor hjälp i ens dagliga liv. Så om du vill förbättra din hälsa, stärka ditt immunförsvar och främja en djupare känsla av avkoppling och välbefinnande, kan en kurs i lymfyoga vara precis det du behöver. Ge dig själv den gåvan av hälsa och välbefinnande genom att utforska världen av lymfyoga och dess fördelar redan idag.
Du får tillgång till sju olika filmer med Lymfyoga och två filmer med egenvårdsmassage. Som bonus finns en Yoga Nidra som hjälp till avslappning. Du kan göra kursen i din egen takt, när och var du vill.

Just nu får du 20% rabatt om du anger koden Sommaryoga2024. Rabatten gäller fram till 22 juli. 

Kursmål

Denna kurs är skapad för dig som känner dig svullen, tung i kroppen, trött och vill ta kontroll över din hälsa och välbefinnande.
Under sju veckor kommer du att utforska verktyg och tekniker som hjälper dig att gå från att känna dig svullen och stel till att känna dig mer rörlig och lättare i kroppen. Genom egenvård och lugna yogaövningar kommer du att upptäcka nya sätt att vårda din kropp och främja ditt välbefinnande. Under kurstiden hinner du börja skapa dig en vana av att få in egenvård och mer rörelse i vardagen, men eftersom du har tillgång till kursen fyra månader efter start har du även möjlighet att befästa din nya vana,
Det är dags att investera i dig själv och ta steget mot en mer vital och energifylld tillvaro!

Kursinnehåll

Brita Larsson

Pris

Lymfyoga med egenvårdsmassage

795 SEK

Köp