Ryggyoga 7 förinspelade filmer

Öka rörligheten i ryggen och förebygg ryggbesvär. Du har tillgång till filmerna 4 månader.

Har du ofta besvär med rygg eller axlar, känner dig stel eller orörlig?

 Ryggyoga är en fantastisk metod för att lindra smärta och stelhet i rygg och  axlar. Genom att utföra specifika yogapositioner och övningar kan du stärka och stretcha musklerna på ett skonsamt sätt, vilket kan hjälpa till att minska spänningen och öka rörligheten i ryggen.Genom regelbunden träning av  ryggyoga kan du även förbättra din hållning och stödja din ryggrad, vilket i sin tur kan minska risken för framtida smärtor och skador. Dessutom kan ryggyoga ha en avslappnande och lugnande effekt på både kropp och sinne, vilket kan bidra till att minska stress och oro som kan bidra till ryggproblem. Så om du ofta har ont i rygg och axlar, varför inte ge ryggyoga en chans? Med regelbunden träning kan du få lindring från din smärta och samtidigt stärka din kropp på ett  skonsamt sätt. Ta hand om dig själv och din rygg genom att prova ryggyoga idag!

Course Summary

Känner du dig stel och orörlig i kroppen är detta kursen för dig. Du kommer att öka rörligheten och förebygga framtida ryggbesvär.
Kursen är inspirerad av såväl medicinsk yoga som yinyoga och du behöver ingen tidigare yogavana. De olika delkurserna ökar i ansträngningsgrad och det finns en poäng med att göra dem i den ordningsföljd de är inlagda.
Du kommer att behöva ett par kuddar, eller ett bolster och ibland behöver du ett skärp, t ex ett skärp till en badrock eller liknande.

Kursinnehåll

Brita Larsson

Mona

Jag kan verkligen rekommendera ryggyoga för alla som lider av ryggproblem eller bara vill förbättra sin rygghälsa. Tack vare ryggyoga känner jag mig starkare, smidigare och mer balanserad än någonsin tidigare. Jag är så tacksam för den positiva förändring ryggyoga har gett mig. Tack Brita!

Course Pricing

Ryggyoga 7 filmer

525 SEK

  • 7 filmer i ökande ansträngningsgrad

Köp